2-dagars kurs - Stockholm

Vår 2-dagars kurs riktar sig till dig som verkligen vill göra skillnad i ditt liv och dig som har viljan att utvecklas. Under två heldagar får du de allra bästa förusättningarna för att skapa positiv förändring tillsammans med en grupp som vill samma sak som dig.

Kursen bygger på teorier, övningar och verktyg från KBT, mindfulness samt neurologi. Under kursens gång får du en s k 'buddy', som gör att ni kommer se till att er resa och effekterna inte avstannar. Fram till återträffen kommer ni att ha kontakt och peppa varandra att fortsätta hålla fokus med er nya vana. 

Vad hjälper kursen dig med?
Många har olika anledningar att komma till kursen och oavsett om det är pendlande självkänsla, utmaningar i relationer, suget efter ny inspiration, viljan att förstå sig själv, bli en bättre version av sig själv, kunna hantera känslan av att inte räcka till så får du oftast svar på de frågor du själv ställer dig.
Kursen är till stor del inspirerad av ISA, ombrandat till "wake up weekend" som varit verksamma i över 35 år internationellt och är ett format som visat otroliga resultat. 

Mycket av resultaten beror på hur du påverkar och låter dig påverkas av din omgivning. Därför behöver du träna på hur du kan hantera livet genom självledarskap, medvetenhet och din inre kommunikation. Tillsammans med de andra kommer du ge och få feedback på övningar som gör att du kommer förstå och kunna ändra dina valda sanningar och invanda beteenden för att få nya bättre resultat. 

Du kommer lära dig hur kopplingen mellan hjärnan och hjärtat påverkar dig och du kommer lära dig lyssna på dina inre signaler och vad som faktiskt är sant för dig.
Ett exempel på dina inre signaler är dina tankar som styr ditt hjärnprogram, ditt liv och vi kommer syna vilka tankar DU vill ska styra ditt liv.
Tillsammans kommer vi öva på att:

• Skapa förståelse hur du kan hantera yttre påverkan och skapa det liv du vill
• Få nya perspektiv hur du kan lyfta dig själv, din inre dialog och omgivning
• Medvetandegöra känslor och handlingar för att kunna genomföra positiva förändringar.
• Främja lugn och harmoni i vardagen, en känsla av kontroll över ditt liv och släppa lös din potential.


Datum 
• 10-11 feb 
• 24-25 mars
• 12-13 maj 

Tider
Lördag 10.00-19.00, Söndag 09.30-19.00

Innehåll

• 8 praktiska övningar
• 4 reflektions övningar
• 3 mentala verktyg 

En återträff och lunch ingår båda dagarna.

Kostnad
3.895 kr - nu, privat
4.868 kr -  företag, ink moms
5.995 kr - ordinarie pris

Betalningsuppgifter
Swish: 123 676 4872
Bankgiro: 613-2062

Fyll i dina uppgifter för att säkra din plats >> 

Kursledare

Daniel Brodecki daniel@mindclub.se

Utbildad personalvetare i Linköping och ledarskapsutvecklare med rötter från Gävle som 2010/11 reste jag jorden runt själv i 2 år för att hitta inspiration till ett meningsfullare liv. Efter en flygolycka som ung och deltagandet 2014 i SVTs vetenskapliga och psykologiska experiment "kärlekskoden" väcktes iden att skapa en plats "ett mentalt gym" för att fler ska få verktyg att må så bra som möjligt. Med mitt brinnande intresse för personlig utveckling och facilitering är jag ansvarig för att driva, testa och utveckla MindClub. 

Mer om MindClub filosofi och varför vi startade kan du höra här i lyckopodden

Lyssna till våra kursdeltagare

Max Lunden
Global Brand Manager

Den två dagar långa introduktionskursen satte en snöboll i rullning som fått mig att ifrågasätta min roll i verkligheten utifrån mina egna värderingar. Det är som en sten har fallit från mitt bröst när jag har kunnat byta ut mitt tidigare riskfyllda tänk mot livspotential och energiöverdos.  

Vi lever alla i ett normstyrt samhälle var jag upplever en förväntan att passa in utan att ifrågasätta. Oavsett förutsättningar, inpräntas vi med tydliga steg för hur jag 'borde' åstadkomma en trygg framtid. Men är trygg att vara lycklig? 

Inte för mig. Nu ser jag tydligt hur jag skapade mig ett falskt trygghetsimperium där jag gjorde andras sanningar till mina egna. Det gjorde att jag hela tiden hittade på ursäkter för att inte utforska mina egna drivkrafter och följa mitt eget hjärta. Idag slår tanken mig: ”om jag bara hade förstått detta tidigare”, hur hade mitt liv sett ut då? 

Naturligtvis är lycka helt individuellt med ack så svår att uppnå, i alla fall utan hjälp. Jag tror att alla människor sitter på outforskade guldgruvor fyllda av inre signaler och ledtrådar till en lyckligare tillvaro. Men under ett liv som formas i andras ramverk har många rasat samman och glömt bort sig själva. Det är här jag ser att MindClub kommer in. Först med förstoringsglaset för att hitta de inre signalerna och ledtrådar för att sedan med tydliga verktyg förstå, prioritera och agera på dessa för att öka sin livskvalitet. Jag är övertygad om att världen skulle bli en bättre och mer kärleksfull plats om flera tog möjligheten att ta kontroll över sina liv inifrån ut.

Max Lunden

Max jobbar idag som Senior Global Brand Manager på Pernod Ricard och är ansvarig för deras globala varumärkes- och affärsutveckling

Läs mer

Jennie Nystedt
Entreprenör

Inspiration, personlighetsutveckling, acceptans, nervositet, relationer, energi, insikter, gemenskap, mod, glädje, drömmar, tankar, mål och lite tårar – Detta är bara några av mina upplevelser från helgen. Helgen med Mindclub! 

Jag vet knappt vart jag ska börja. I skrivande stund är jag precis hemkommen från en helg som spenderats med 12 fantastiska människor och som, iaf för min del, varit väldigt utvecklande på alla sätt och vis. Jag har pendlat mellan en otrolig iver och inspiration till djupa insikter och reflektioner. Jag har upplevt en acceptans som jag sällan upplever i större grupper och jag har själv pratat men också lyssnat och tagit del av andras livshistorier och berättelser. Jag har låtit min mobil varit i flightmode under HELA dagarna och haft en helg som jag aldrig kommer glömma! 

Genom olika sorters övningar har vi bland annat jobbat med det här under helgen: Pratat om hur olika faktorer formar oss människor, som tex jobb, familj, kommunikation, ekonomi osv. Tänkt ut vad vi vill ha mer av i livet, tex vänskap, inspiration, mod, lyssna mer till sig själv osv. Livshistorier, hur olika händelser i livet påverkat mig både positivt och negativt. 

Allt som Mindclub jobbar för är så viktigt och efter den här helgen så undrar jag bara ”hur många är det egentligen som går runt och inte lever så som de vill leva”? Hur många är det som fastnat i något som de inte vet hur de ska ta sig ur, eller som mår som de mår pga händelser som påverkat dem tidigare i livet? 

Den här kursen har helt ärligt varit en riktig ögonöppnare för min del, vilket såklart sätter igång känslor åt alla möjliga håll. Övningar har dels resulterat i tårar men även extrem tacksamhet och glädje! Jag tror att mental träning och personlig utveckling är viktigt på så många olika sätt. Bland annat för att utveckla sina relationer, bli bättre på en sport, bara må bättre eller för att uppnå sina livsmål!

Snart är det återträff och jag längtar redan att få träffa alla igen och se vad som hänt sen vi lämnade varandra på kursen!


Jennie Nystedt

Jennie startade Rörelsebolaget AB efter MindClubs kurs som erbjuder träningsresor utomlands för äldre.

Läs mer

Joakim Ottander
Film Director

Från att varit skeptisk och osäker på kursen kändes min resa med MindClub som en mental storstädning. Jag har hela mitt liv haft svart bälte i att slå på mig själv och alltid känt att jag kan bättre, aldrig varit nöjd, vilket har gjort att jag aldrig riktigt kunnat återhämta mig ordentligt. 

Jag har nu blivit bättre på att sänka kraven och bli snällare mot mig själv och mer inse att jag duger som jag är. Tidigare har de höga kraven jag satt på mig själv gjort att jag tyckt det varit väldigt jobbigt att prata och presentera inför större grupper. Via vissa övningar under kursen förändrade jag min syn på mig själv och fick även möta mina rädslor vilket gjorde att jag kort efter kursen var på ett viktigt kundmöte där jag nu kunde slappna av och vara helt mig själv och tack vare det pitcha hem en värdefull deal. Alla känslor och möjligheter som kommit till mig efter kursen berättar jag mer om i MindClub podden här.

Joakim Ottander

Joakim driver idag filmföretaget Parapix och är ansvarig för deras filmproduktioner och leverans till kund.

Läs mer

Kontakt

Maila oss:  info@mindclub.se
Telefon: 073-0813047

Norrsken House
Spårvagnshallarna
Birger Jarlsgatan 57C
113 56 Stockholm