Nyhet! MindClub kommer till Spanien 2018

Nu lanserar vi på MindClub ett helt nytt koncept för år 2018. Vi byter ut den gråa vintern mot soliga Spanien. Vi bjuder in dig till en resa som du sent kommer glömma!

Special Edition 3 dagars kurs 

Vi erbjuder några av de bästa förutsättningarna för personlig utveckling och positiv förändring: sol, värme och gemenskap. Här kan du släppa det som har varit och fokusera på dig själv och din resa.

Vår 3 dagars kurs är specialanpassad efter Spanien och bygger på teorier och verktyg från KBT, mindfulness samt neurologi, här kan du läsa mer

Fortsättningskurs 2-6 mars - För deltagare som gått vår introduktionskurs

Introduktionskurs 9-13 mars - För dig som vill gå vår kurs i ny miljö

Nätverksträffar

Våra nätverksträffar riktar sig till dig som ny deltagare som är intresserad av personlig utveckling men även till dig som tidigare gått kursen. Här skapar vi möjligheten att träffa andra likasinnade samtidigt som vi hjälper varandra fortsätta med vår resa tillsammans.

Med vårt 'buddy-system' så går du aldrig ensam från en nätverksträff på MindClub. Vid varje träff får du en ny buddy som gör att du skapar nya relationer och stärker ditt personliga nätverk.

Vardagar mellan 18.30-21.00

Innehåll
- Incheckning, Teori & Praktik, Gruppövningar, Utcheckning

Köp din biljett till nästa nätverksträff!

Introduktionskurs – 2 dagar

Vår 2 dagarskurs riktar sig till dig som verkligen vill göra skillnad i ditt liv och dig som har viljan att utvecklas. Under två heldagar får du de allra bästa förutsättningarna för att skapa positiv förändring tillsammans med en grupp som vill samma sak som dig.

Kursen bygger på teorier, övningar och verktyg från KBT, mindfulness samt neurologi.

Lördag mellan 10.00-19.00
Söndag mellan 09.30-19.00

Under kursens gång får du en s k 'buddy', som gör att ni kommer se till att er resa och effekterna inte avstannar. Fram till återträffen kommer ni att ha kontakt och peppa varandra att fortsätta med er nya vana. 

Innehåll

- 8 praktiska övningar, 4 reflektionsövningar, 3 mentala verktyg

Målsättning

- Skapa förståelse hur du kan hantera yttre påverkan och skapa ett liv du vill leva
- Öva på att ta kommandot över ditt egna liv och få kontakt med din potential
- Få nya perspektiv hur du kan lyfta dig själv, din inre dialog och omgivning

Säkra din kursplats redan nu genom vår intresseanmälan 
För mer information, kontakta oss på info@mindclub.se

Kursdeltagarens berättelser

Jennie Nystedt
Entreprenör

Inspiration, personlighetsutveckling, acceptans, nervositet, relationer, energi, insikter, gemenskap, mod, glädje, drömmar, tankar, mål och lite tårar – Detta är bara några av mina upplevelser från helgen. Helgen med Mindclub! 

Jag vet knappt vart jag ska börja. I skrivande stund är jag precis hemkommen från en helg som spenderats med 12 fantastiska människor och som, iaf för min del, varit väldigt utvecklande på alla sätt och vis. Jag har pendlat mellan en otrolig iver och inspiration till djupa insikter och reflektioner. Jag har upplevt en acceptans som jag sällan upplever i större grupper och jag har själv pratat men också lyssnat och tagit del av andras livshistorier och berättelser. Jag har låtit min mobil varit i flightmode under HELA dagarna och haft en helg som jag aldrig kommer glömma! 

Genom olika sorters övningar har vi bland annat jobbat med det här under helgen: Pratat om hur olika faktorer formar oss människor, som tex jobb, familj, kommunikation, ekonomi osv. Tänkt ut vad vi vill ha mer av i livet, tex vänskap, inspiration, mod, lyssna mer till sig själv osv. Livshistorier, hur olika händelser i livet påverkat mig både positivt och negativt. 

Allt som Mindclub jobbar för är så viktigt och efter den här helgen så undrar jag bara ”hur många är det egentligen som går runt och inte lever så som de vill leva”? Hur många är det som fastnat i något som de inte vet hur de ska ta sig ur, eller som mår som de mår pga händelser som påverkat dem tidigare i livet? 

Den här kursen har helt ärligt varit en riktig ögonöppnare för min del, vilket såklart sätter igång känslor åt alla möjliga håll. Övningar har dels resulterat i tårar men även extrem tacksamhet och glädje! Jag tror att mental träning och personlig utveckling är viktigt på så många olika sätt. Bland annat för att utveckla sina relationer, bli bättre på en sport, bara må bättre eller för att uppnå sina livsmål!

Om 10 dagar är det återträff och jag längtar redan att få träffa alla igen och se vad som hänt sen vi lämnade varandra på kursen!


Jennie Nystedt

Jennie startade Rörelsebolaget efter MindClubs kurs som erbjuder träningsresor utomlands för äldre.

Läs mer

Joakim Ottander
Film Director

Från att varit skeptisk och osäker på kursen kändes min resa med MindClub som en mental storstädning. Jag har hela mitt liv haft svart bälte i att slå på mig själv och alltid känt att jag kan bättre, aldrig varit nöjd, vilket har gjort att jag aldrig riktigt kunnat återhämta mig ordentligt. 

Jag har nu blivit bättre på att sänka kraven och bli snällare mot mig själv och mer inse att jag duger som jag är. Tidigare har de höga kraven jag satt på mig själv gjort att jag tyckt det varit väldigt jobbigt att prata och presentera inför större grupper. Via vissa övningar under kursen förändrade jag min syn på mig själv och fick även möta mina rädslor vilket gjorde att jag kort efter kursen var på ett viktigt kundmöte där jag nu kunde slappna av och vara helt mig själv och tack vare det pitcha hem en värdefull deal. Alla känslor och möjligheter som kommit till mig efter kursen berättar jag mer om i MindClub podden här.

Joakim Ottander

Joakim driver idag filmföretaget Parapix och är ansvarig för deras filmproduktioner och leverans till kund.

Läs mer

Max Lunden
Global Brand Manager

Den två dagar långa introduktionskursen satte en snöboll i rullning som fått mig att ifrågasätta min roll i verkligheten utifrån mina egna värderingar. Det är som en sten har fallit från mitt bröst när jag har kunnat byta ut mitt tidigare riskfyllda tänk mot livspotential och energiöverdos.  

Vi lever alla i ett normstyrt samhälle var jag upplever en förväntan att passa in utan att ifrågasätta. Oavsett förutsättningar, inpräntas vi med tydliga steg för hur jag 'borde' åstadkomma en trygg framtid. Men är trygg att vara lycklig? 

Inte för mig. Nu ser jag tydligt hur jag skapade mig ett falskt trygghetsimperium där jag gjorde andras sanningar till mina egna. Det gjorde att jag hela tiden hittade på ursäkter för att inte utforska mina egna drivkrafter och följa mitt eget hjärta. Idag slår tanken mig: ”om jag bara hade förstått detta tidigare”, hur hade mitt liv sett ut då? 

Naturligtvis är lycka helt individuellt med ack så svår att uppnå, i alla fall utan hjälp. Jag tror att alla människor sitter på outforskade guldgruvor fyllda av inre signaler och ledtrådar till en lyckligare tillvaro. Men under ett liv som formas i andras ramverk har många rasat samman och glömt bort sig själva. Det är här jag ser att MindClub kommer in. Först med förstoringsglaset för att hitta de inre signalerna och ledtrådar för att sedan med tydliga verktyg förstå, prioritera och agera på dessa för att öka sin livskvalitet. Jag är övertygad om att världen skulle bli en bättre och mer kärleksfull plats om flera tog möjligheten att ta kontroll över sina liv inifrån ut.

Max Lunden

Max jobbar idag som Senior Global Brand Manager på Pernod Ricard och är ansvarig för deras globala varumärkes- och affärsutveckling

Läs mer

Hanna Ewaldius
Verksamhetschef

Jag har fått inspiration och en spark i baken att våga utmana mig själv mer. I en övning fick vi iscensätta en av mina större rädslor "att mingla", jag blev först väldigt stressad men efter att ha gjort övningen och provpratat om upplevelsen och fått möta mina känslor så insåg jag att det inte var så farligt. Det gör att jag idag vågar ta mer plats i obekväma situationer.

Samtidigt som jag fick hjälp att bli utmanad har jag fått möta människor med samma intresse och genuina engagemang att öka andra människors välmående via kursen. Det har gjort att vi fortfarande ses trots att det gått en hel del tid sen senast.

Hanna Ewaldius

Hanna jobbar som verksamhetchef på Attendo

Läs mer

Christoffer Nyberg
Student

Jag fortsätter vända mig till MindClub för att jag vill förändra världen till det bättre och den resan börjar med mig. Tack vare kursen har jag kunnat gå in i mig själv och förstår nu vad jag egentligen vill göra och GÖR det. Jag unnar fler att få liknande insikter som GÖR att de kan bli mer sig själva och mer närvarande i sina nära relationer.

Christoffer Nyberg

Christoffer studerar idag på Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH) i Stockholm och är blivande Hälsopedagog.

Läs mer

Mikael Lidström
Test Environment Engineer

När jag verkligen vågar visa vem jag är och möta människor som ser, hjälper och inspirerar mig ger det mig en skön och harmonisk känsla i hela kroppen och knoppen. 

Det jag känner är att MindClub hjälper mig och andra att vara mer sig själva oavsett normer och hur man 'borde' vara för att passa in. När det händer så känns allt som varit motstånd istället mycket lättare och de begränsningar jag haft inte som höga barriärer.

Mikael Lidström

Mikael jobbar som Test Environment Engineer på NetEnt och är idag även en coachande ledare för olika team inom företaget. 

Läs mer

Alexander Boman
Head of Analytics

På min avdelning har MindClubs workshops hjälpt till teaminsikt, kommunikation och personlig utveckling på ett sätt jag aldrig hade kunnat föreställa mig. Genom interaktiva övningar har vi fått ett gemensamt språk att förstå varandras perspektiv och en effektivare kommunikation. 

Samtidigt upplever jag att samhället har blivit mer ytligt, snabbt, stressigt och individualistiskt. Där jag ser både positiva och negativa aspekter av det men att MindClub för mig blir en perfekt mötesplats som balanserar upp det hela. En miljö där jag kan vara mig själv fullt ut och skapa äkta relationer med andra. Personligen har det balanserat upp min karriär med välmående på flera delar i livet.


Alexander Boman

Alexander arbetar som Head of Analytics på Avanza Bank och har arbetat med MindClubs verktyg både privat och tillsammans med sin arbetsgrupp på Avanza.

Läs mer

Malin Karlsson
Vice gruppledare och Trafikpolitisk talesperson SLL

Efter kursen kände jag en ökad frihet, ökad glädje och lycka. Därför fortsätter jag komma tillbaka till MindClub för att jag vill lära mig mer om mig själv och bidra till att andra också finner mer av sitt eget ledarskap. Konkret gjorde jag det på filmen här från MindClubs 2 års firande då jag övade mitt mod genom att hålla ett tal trots att jag har scenskräck. Det gjorde jag mest för att gå från tanke till handling och inspirera andra att det är okej att möta sina rädslor även om det är läskigt.

Malin Karlsson

Malin jobbar som Vice gruppledare och Trafikpolitisk talesperson SLL på Miljöpartiet.

Läs mer

Christopher Lindh
Managementkonsult

Det jag gillar med MindClub är den sköna energin och öppenheten som bildas när vi tillsammans reflekterar, delar och utvecklas. MindClub har gett mig mängder med nya insikter och personlig utveckling, vilket känns sjukt bra. 

Efter kursen kunde jag stärka relationen till min familj och även ha kraft och mod att våga säga upp mig för att få tid för reflektion, resande och kunna satsa på mer frihet som egenkonsult.

Christopher Lindh

Christopher jobbar idag som Managementkonsult via sitt egna företag. 

Läs mer