Kurser i personlig utveckling

MindClub erbjuder kurser i personlig utveckling som fokuserar på aktiviteter och övningar som förebygger stress och beslutsångest, för att istället lyfta fram mer produktiva, närvarande och välmående individer. Vi erbjuder allt från kortare nätverksträffar till längre kurser. 


Nätverksträffar

Våra nätverksträffar riktar sig till dig som är intresserad av personlig utveckling. Här skapar vi möjligheten att träffa andra likasinnade samtidigt som vi hjälper varandra fortsätta med vår resa mot en bättre framtid. Nätverksträffarna ger trygghet , tillhörighet och kunskap som skapar förändring och meningsfullhet över tid.

Nätverksträffar - Stockholm >>

Våra kurser 

De här alternativen riktar sig till dig som verkligen vill göra skillnad i ditt liv, och som har viljan att utvecklas. Under några heldagar får du de allra bästa förutsättningarna för att skapa positiv förändring tillsammans med en grupp som vill samma sak som dig. Kurserna bygger på teorier och verktyg från KBT, mindfulness samt neurologi.

2-dagars kurs - Stockholm >>

6-dagars kurs - Spanien >>

Kursdeltagares berättelser

Hanna Ewaldius
Verksamhetschef

Jag har fått inspiration och en spark i baken att våga utmana mig själv mer. I en övning fick vi iscensätta en av mina större rädslor "att mingla", jag blev först väldigt stressad men efter att ha gjort övningen och provpratat om upplevelsen och fått möta mina känslor så insåg jag att det inte var så farligt. Det gör att jag idag vågar ta mer plats i obekväma situationer.

Samtidigt som jag fick hjälp att bli utmanad har jag fått möta människor med samma intresse och genuina engagemang att öka andra människors välmående via kursen. Det har gjort att vi fortfarande ses trots att det gått en hel del tid sen senast.

Hanna Ewaldius

Hanna jobbar som verksamhetchef på Attendo

Läs mer

Mikael Lidström
Test Environment Engineer

När jag verkligen vågar visa vem jag är och möta människor som ser, hjälper och inspirerar mig ger det mig en skön och harmonisk känsla i hela kroppen och knoppen. 

Det jag känner är att MindClub hjälper mig och andra att vara mer sig själva oavsett normer och hur man 'borde' vara för att passa in. När det händer så känns allt som varit motstånd istället mycket lättare och de begränsningar jag haft inte som höga barriärer.

Mikael Lidström

Mikael jobbar som Test Environment Engineer på NetEnt och är idag även en coachande ledare för olika team inom företaget. 

Läs mer

Christoffer Nyberg
Student

Jag fortsätter vända mig till MindClub för att jag vill förändra världen till det bättre och den resan börjar med mig. Tack vare kursen har jag kunnat gå in i mig själv och förstår nu vad jag egentligen vill göra och GÖR det. Jag unnar fler att få liknande insikter som GÖR att de kan bli mer sig själva och mer närvarande i sina nära relationer.

Christoffer Nyberg

Christoffer studerar idag på Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH) i Stockholm och är blivande Hälsopedagog.

Läs mer

Kontakt

Maila oss:  info@mindclub.se
Telefon: 073-0813047

Norrsken House
Spårvagnshallarna
Birger Jarlsgatan 57C, Fack 66
113 56 Stockholm