Aktiva retreats och program

Personlig utveckling som bottnar i personlig hållbarhet. I våra retreats och program startar vi upp en hållbar förändring i en trygg miljö där man känner sig bekväm med att öppna sig tillsammans med andra för att koppla ihop hjärna med hjärta. Där ligger magin för att få mer naturlig energi i livet där viljan har en chans att vinna över känslan.

Först när vi får koll på det som finns i hjärtat kan man på allvar bygga en meningsfull relation till både sig själv och andra.

På Mindclub får man kraft och stöd för att leda sig själv tillsammans med insikten om hur både hjärta och hjärna interagerar samt påverkar oss. Vi skapar välmående inifrån genom att successivt lyfta bort lager som har byggts upp under uppväxten, genom påverkan av omgivningen och från tidigare vägval i livet för att komma ner till kärnan av vad vi faktiskt vill och mår bra av. Några lager lättare kan hjärnan arbeta för hjärtat istället för emot och det är då utvecklingen blir hållbar över tid. 

”Jag har inte varit speciellt intresserad av personlig utveckling innan, tyckt att branschen känns för luddig och jag har inte haft lust att dela med mig av mig själv till främlingar. Ensam är stark.
Ett retreat på Mindclub fick mig att inse att jag blir aldrig hållbar utan att öppna upp mig själv tillsammans med andra. Det var varken så svårt eller jobbigt som jag trodde, tvärtom så gav det massvis med energi. Mindclub har förutom en massa insikter framförallt gett mig en inre energi och hoppfullhet jag aldrig känt tidigare."
Tommy, deltagare retreat 1
Behöver jag ha erfarenhet av personlig utveckling för att gå Retreat 1?

Det korta svaret är nej. Mindclubs metod ger resultat oavsett om det är första gången, om du jobbat med dig själv tidigare eller rent av är coach.

Måste jag ta Retreaten i ordning?

För att få ut maximal effekt av respektive retreat, vilket även styrks av tidigare deltagare, så rekommenderar vi att man börjar med Retreat 1, följt av Retreat 2 och 3. Vi rekommenderar även att du går Retreat 1 innan du går programmet. Programmet kan du gå flera gånger och gärna efter att du har gått respektive retreat för att förlänga effekterna och ta nästa steg.

Jag mår väldigt dåligt, är Mindclub för mig?

Mindclub är inte lösningen för dig som mår riktigt dåligt, då finns det bättre alternativ. För att kunna ta till sig värdet och alla intryck i Mindclub behöver man ha tillräckligt med grundenergi och en förmåga till självreflektion.

Kan jag gå med en kompis eller familjemedlem?

Ja, många nära och kära som har gått tillsammans säger att det har fört deras relation till en ny nivå. Vi anpassar även uppdelningen under tillfällena så att ni inte hamnar tillsammans under gruppövningarna. Många som har gått har även skickat sina nära och kära efteråt för att göra samma resa och få en mer gemensam grund att mötas på.

Hur utmanande upplevs våra Retreats och Program?

Vi skapar en trygg miljö där du blir ledd av våra erfarna trainers som säkerställer att du utmanas i rätt takt utifrån dina förutsättningar.