Föreläsning

Mänskliga företag. Vad är det egentligen? Det är vad man gör det till. Ni får ett sammansvetsat team beståendes av vår grundare Daniel, personalvetare, Tomas, kommunikationsstrateg, Oskar, managementkonsult som projektlett några av Sveriges största företag i deras förändringsresor samt våra trainers som hjälper till med att identifiera vad som kan göra just ert företag mer mänskligt.

Det kan betyda att vi exempelvis skruvar på organisatoriska stressfaktorer, skjuter in ny hållbar energi i företagskulturen och utvecklar medarbetare som begränsar sig i sin professionella roll till följd av saker som ligger begravt i hjärtat.

Så bränner du ut dig på 30 dagar

Tomas Strand, expert på att krascha och bränna ut sig, var sjuk i en djup utmattningsdepression under många år och har lyckats vända den erfarenheten till framgång på många olika nivåer i livet. Inte minst genom att i media prata om vägen mot något bättre och därigenom få kontakt med människor i utmattning och aktivt stötta dom med råd och erfarenheter. Efter att ha drivit en av Sveriges mest framgångsrika kommunikationsbyråer i många år efter sjukdomsperioden arbetar nu Tomas med Mindclub för att vaccinera Sveriges befolkning mot utmattningsdepression.  Under kvällen delar han med sig av:

Hur han själv gjorde
Hur han kom tillbaka
Råd och insikter om ens egen väg mot mer eller mindre stress i privatlivet och på jobbet

Så blir du personligt hållbar i 30 år

Daniel Brodecki, grundare av Mindclub, var med i flygkraschen Gottröra vid tidig ålder. Det startade hans intresse för mänskliga beteenden och har framförallt gjort honom väldigt lyhörd och inkännande i andra människors mående.

Daniel har rest runt i världen och provat det mesta vad gäller personlig utveckling. Daniel har tagit det bästa av det bästa och utvecklat sin egen metod under de senaste fem åren utifrån det som faktiskt fungerar för de 1000 personer och tiotalet företag som upplevt magin på Mindclub.

Du som är med på plats kommer att få ta del av vad man effektivast gör för att hållbart kunna prestera och må bra över tid, Mindclubs så kallade ”vaccineringsprocess”.

Föredraget avslutas med att Tomas och Daniel involverar er i publiken i en så kallad ”double crash course”.

“En av mina stora utmaningar på Avanza är att få mina medarbetare att utvecklas på alla plan. Och för att göra det behöver jag få en så bra känsla så möjligt av hur alla mår.

Mindclub har hjälpt min avdelning med team-insikt, sammanhållning och utveckling på ett sätt jag aldrig hade kunnat föreställa mig. Vi har fått ett gemensamt språk för att bättre förstå varandras perspektiv tillsammans med en effektivare kommunikation.

Samtidigt upplever jag att arbetsklimatet blivit mer fyllt av krav, stress och individualism. För mig är Mindclub lösningen som balanserar upp det hela genom att alla får lära känna sig själva samt vad andra runtomkring mig behöver för att må bra och prestera i en snabb-rörlig verklighet.”
Alexander Boman, Head of Product Avanza

Nyfiken?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans hittar den bästa lösningen för er
oskar@mindclub.se
072-587 93 61