Företagsprogram

Mänskliga företag. Vad är det egentligen? Det är vad man gör det till. Ni får ett sammansvetsat team beståendes av vår grundare Daniel, personalvetare, Tomas, kommunikationsstrateg, Oskar, managementkonsult som projektlett några av Sveriges största företag i deras förändringsresor samt våra trainers som hjälper till med att identifiera vad som kan göra just ert företag mer mänskligt.

Det kan betyda att vi exempelvis skruvar på organisatoriska stressfaktorer, skjuter in ny hållbar energi i företagskulturen och utvecklar medarbetare som begränsar sig i sin professionella roll till följd av saker som ligger begravt i hjärtat.

Urval av företag som Mindclub varit med och utvecklat: Avanza, Berghs School, Bonliva, Fyrklövern, Linköpings Kommun, Presto, Project Playground, Sandvik, UF Alumni och Vattenfall

Kom och köp - mänskliga priser med lång hållbarhet!

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för er
tomas@mindclub.se
070-777 30 28

“En av mina stora utmaningar på Avanza är att få mina medarbetare att utvecklas på alla plan. Och för att göra det behöver jag få en så bra känsla så möjligt av hur alla mår.

Mindclub har hjälpt min avdelning med team-insikt, sammanhållning och utveckling på ett sätt jag aldrig hade kunnat föreställa mig. Vi har fått ett gemensamt språk för att bättre förstå varandras perspektiv tillsammans med en effektivare kommunikation.

Samtidigt upplever jag att arbetsklimatet blivit mer fyllt av krav, stress och individualism. För mig är Mindclub lösningen som balanserar upp det hela genom att alla får lära känna sig själva samt vad andra runtomkring mig behöver för att må bra och prestera i en snabb-rörlig verklighet.”
Alexander Boman, Head of Product Avanza

Nyfiken?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans hittar den bästa lösningen för er
oskar@mindclub.se
072-587 93 61