Kurser i personlig utveckling

MindClub erbjuder aktiviteter och övningar som ger dig självförtroende att prestera samt insikter som ökar självkänsla och inre lugn att må bra. 
Självförtroende kombinerat med stark självkänsla skapar förutsättningar för ett långsiktigt välmående och så vill vi förändra världen en människa i taget.
Därför erbjuder vi dig allt från en öppen onlinekurs till längre kurser. 


Våra kurser 

De här alternativen riktar sig till dig som verkligen vill göra skillnad i ditt liv, och som har viljan att utvecklas. Under några heldagar får du de allra bästa möjligheterna för att skapa positiv förändring tillsammans med en grupp som vill samma sak som dig.  Kurserna bygger på teorier och verktyg från KBT, mindfulness samt neurologi.

Onlinekurs - Prestera och må bra >>

2-dagars kurs - Sverige >>

4-dagars kurs - Sverige >>

6-dagars kurs - Spanien >>

6-månaders TRAINER program - Stockholm >>


Nätverksträffar

Våra nätverksträffar riktar sig till dig som är intresserad av personlig utveckling. Här skapar vi möjligheten att träffa andra likasinnade samtidigt som vi hjälper varandra på resan mot en bättre framtid. Träffarna passar både nya och tidigare MindClub deltagare. 

Nätverksträffar hittar du här >>

Kursdeltagares berättelser

Hanna Ewaldius
Verksamhetschef

Jag har fått inspiration och en spark i baken att våga utmana mig själv mer. I en övning fick vi iscensätta en av mina större rädslor "att mingla", jag blev först väldigt stressad men efter att ha gjort övningen och provpratat om upplevelsen och fått möta mina känslor så insåg jag att det inte var så farligt. Det gör att jag idag vågar ta mer plats i obekväma situationer.

Samtidigt som jag fick hjälp att bli utmanad har jag fått möta människor med samma intresse och genuina engagemang att öka andra människors välmående via kursen. Det har gjort att vi fortfarande ses trots att det gått en hel del tid sen senast.

Hanna Ewaldius

Hanna jobbar som verksamhetchef på Attendo

Läs mer

Mikael Lidström
Test Environment Engineer

När jag verkligen vågar visa vem jag är och möta människor som ser, hjälper och inspirerar mig ger det mig en skön och harmonisk känsla i hela kroppen och knoppen. 

Det jag känner är att MindClub hjälper mig och andra att vara mer sig själva oavsett normer och hur man 'borde' vara för att passa in. När det händer så känns allt som varit motstånd istället mycket lättare och de begränsningar jag haft inte som höga barriärer.

Mikael Lidström

Mikael jobbar som Test Environment Engineer på NetEnt och är idag även en coachande ledare för olika team inom företaget. 

Läs mer

Kontakt

Maila oss:  info@mindclub.se
Telefon: 073-0813047

Besöksadress: MindClub 
The Park - Södra Station
Magnus Ladulåsgatan 3
118 65 Stockholm