Vår story

Mindclub drivs av ett lite hjärtligt SWAT-team bestående av en kommunikatör, en personvetare/ mindfulnessinstruktör och fd management konsult som hjälper privatpersoner och företag att göra människor mer hållbara och företag mer mänskliga.

Mindclub startades 2015 av personalvetaren Daniel Brodecki som i 2 års tid rest världen runt och utbildat sig inom personlig utveckling för att sedan plocka ihop det bästa av det bästa. Daniels intresse för mänskliga beteenden och förändringsprocesser bottnar i att han överlevde flygkraschen i Gottröra vid tidig ålder vilket inte bara påverkat hans syn på livet utan framförallt gjort honom väldigt lyhörd och inkännande i andra människors mående.Mindclub har utvecklat en egen metod för att få människor att prestera och må bättre med visionen att skapa fler hållbara människor i en ohållbar värld. Före detta managementkonsulten Oskar Kerstis och kommunikationsstrategen Tomas Strand har anslutit till Mindclub för att sätta mer kraft bakom den visionen. Utöver de uppenbarligen glada gossarna ovan och nedan bidrar ett antal trainers som utbildats av Mindclub i aktiviteter och projekt.

Daniel Brodecki

Daniel är helt enkelt fenomenal på att utveckla människor i en riktning mot personlig hållbarhet efter många år av nyfikenhet, testande och utbildning.

Oskar Kerstis

Oskar har tidigare jobbat med att affärsutveckla företag och organisatoner i rollen som managementkonsult på ett globalt konsultföretag.

Tomas Strand

Tomas är entreprenör i grunden och har tidigare bland annat drivit en av Sveriges mest framgångsrika kommunikationsbyråer.

Kontakta oss

Kontakt