Vår story

Mindclub drivs av ett hjärtligt litet team bestående av en kommunikatör, en personvetare/ mindfulnessinstruktör och sjuksköterska som hjälper privatpersoner och företag att göra människor mer hållbara och företag mer mänskliga.

Mindclub startades 2015 av personalvetaren Daniel Brodecki som i 2 års tid rest världen runt och utbildat sig inom personlig utveckling för att sedan plocka ihop det bästa av det bästa. Daniels intresse för mänskliga beteenden och förändringsprocesser bottnar i att han överlevde flygkraschen i Gottröra vid tidig ålder vilket inte bara påverkat hans syn på livet utan framförallt gjort honom väldigt lyhörd och inkännande i andra människors mående.Mindclub har utvecklat en egen metod för att få människor att prestera och må bättre med visionen att skapa fler hållbara människor i en ohållbar värld. Sjuksköterskan Jolin Bernstone och kommunikationsstrategen Tomas Strand har anslutit sig till Mindclub för att sätta mer kraft bakom den visionen. Utöver de glada ansiktena nedan så bidrar ett stort antal trainers som utbildats av Mindclub i olika aktiviteter och projekt.

Daniel Brodecki

Daniel är helt enkelt fenomenal på att utveckla människor i en riktning mot personlig hållbarhet efter många års nyfikenhet, testande och utbildning.

Jolin Bernstone

Jolin är utbildad sjuksköterska som jobbat inom flera olika områden med psykisk och fysisk hälsa, nu senast inom digital vård och Migränhjälpen.

Tomas Strand

Tomas är entreprenör i grunden och har tidigare bland annat drivit en av Sveriges mest framgångsrika kommunikationsbyråer.

Kontakta oss

Kontakt