Vår story

Mindclub drivs av ett hjärtligt team bestående av en kommunikatör, en personvetare/ mindfulnessinstruktör och sjuksköterska som hjälper privatpersoner och företag att göra människor mer hållbara och företag mer mänskliga.

Mindclub startades mars 2015 av personalvetaren Daniel Brodecki som i 2 års tid rest världen runt och utbildat sig inom personlig utveckling för att sedan plocka ihop det bästbästa av allt han hittat. Daniels intresse för mänskliga beteenden och förändringsprocesser bottnar i att han i ung ålder 1991 överlevde flygkraschen Gottröra vilket inte bara påverkat hans syn på livet utan framförallt gjort honom väldigt lyhörd och inkännande i andra människors mående.Från detta har vi utvecklat "Mindclub metoden" för att få människor att prestera och må bättre med visionen att skapa fler hållbara människor i en ohållbar värld. För att sätta mer kraft bakom visionen har sjuksköterskan Jolin Bernstone och kommunikationsstrategen Tomas Strand anslutit sig till Mindclub, båda med erfarenheter av att prestera bra men ändå må dåligt. Utöver våra glada ansiktena så bidrar ett stort antal trainers som valt att utbildat sig i Mindclubs olika nivåer och steg.

Daniel Brodecki

Daniel är helt enkelt fenomenal på att utveckla människor i en riktning mot personlig hållbarhet efter många års nyfikenhet, testande och utbildning.

Jolin Bernstone

Jolin är utbildad sjuksköterska som jobbat inom flera olika områden med psykisk och fysisk hälsa, den senaste tiden mest inom digital vård.

Tomas Strand

Tomas är en orädd entreprenör i grunden som tidigare bland annat drivit en av Sveriges mest framgångsrika kommunikationsbyråer.

Ingen fråga är för liten för att ställa

Kontakt