2-dagars kurs - Uppsala

Vår 2-dagars kurs har äntligen kommit till Uppsala. Kursen riktar sig till dig som verkligen vill göra skillnad i ditt liv och dig som har viljan att utvecklas. Under två heldagar får du de allra bästa förutsättningarna för att skapa positiv förändring tillsammans med en grupp som vill samma sak som dig.

Under kursens gång får du en s k 'buddy', som gör att ni kommer se till att er resa och effekterna inte avstannar. Fram till återträffen kommer ni att ha kontakt och peppa varandra att fortsätta hålla fokus med er nya vana. Innehållet är inspirerat av framstående förebilder inom personlig utveckling. Tillsammans med kbt, neurologi och mindfulness har vi tagit fram konkret teori och praktik för att bättre förstå och kunna leda dig själv.

  • Eckhart Tolle, vara i nuet istället för ältande (dåtid) eller oro (framtid)
  • Simon Sinek, hur du lever ditt varför, trigga dina må bra hormoner 
  • Brene Brown, kraften i sårbarhet, skapa äkta relationer
  • Anthony Robbins, leva våra mänskliga behov, våga ta action


Vad hjälper kursen dig med?

Många har olika anledningar att komma till kursen och oavsett om det är pendlande självkänsla, bli en bättre version av sig själv, utmaningar i relationer, suget efter ny inspiration, viljan att förstå sig själv, våga presentera inför en publik, kunna hantera känslan av att inte räcka till så får du oftast svar på de frågor du har med dig i ryggsäcken. Kursen är till stor del inspirerad av ISA, numera "waking up weekend" som varit verksamma i över 35 år internationellt och är ett format som visat otroliga resultat. 
MindClub har bedrivit kurserna under 3 år i Stockholm och vi är stolta över att kunna kunna erbjuda denna möjlighet i Uppsala också.

Mycket av resultaten beror på hur du påverkar och låter dig påverkas av din omgivning. Därför tränar vi på hur du kan hantera livet genom självledarskap, medvetenhet och din inre kommunikation. Tillsammans med andra på kursen och feedback från övningar kommer du bättre förstå och kunna ändra på valda sanningar och invanda beteenden för nya bättre resultat. Du kommer lära dig hur kopplingen mellan hjärnan och hjärtat påverkar dig dagligen och hur du konkret kan lyssna bättre på dig själv och dina inre signaler och inse vad som är sant för dig. Ett exempel på inre signaler är vilka tankar som styr ditt liv och vilka tankar DU vill ska styra ditt liv, tillsammans är vårt mål att:

• Skapa förståelse hur du kan hantera yttre påverkan och skapa det liv du vill
• Få nya perspektiv och vanor för hur du kan lyfta dig själv, din inre dialog och omgivning
• Medvetandegöra känslor och handlingar för att genomföra positiva förändringar 
• Främja lugn och harmoni i vardagen, en känsla av kontroll och tillgång till din potential


För vem?
Alla åldrar, allt du behöver är en villighet att utvecklas

Kursdatum 
• 19-20 januari

Tider
Lördag 09.30-19.00, Söndag 09.30-19.00

Investering
2.795 kr

(Ordinariepris i Stockholm - 4.495 kr)

Du får

• 8 praktiska övningar
• 4 reflektions övningar 
• 3 mentala verktyg 

• Lunch båda dagarna
• En återträff 18.30-21.30


Investering: 
Kom ihåg, mental träning räknas som friskvård. Vi ordnar faktura som kvittounderlag. Skulle du inte vara nöjd, vi erbjuder pengarna tillbaka garanti.

Reviewer Gå kursen igen
Många går kursen mer än en gång, som reviewer går du kursen för halva priset och vår erfarenhet är att det ger lika mycket om inte mer insikter andra, tredje gången.  Skriv "review" i formuläret efter kursdatumet.

Betalningsuppgifter
Swish: 123 676 4872
Bankgiro: 613-2062

Fyll i dina uppgifter för att säkra din plats >> 


Manuel Timane
Kursledare Uppsala

Manuel har rötter från Maputo, Falun och numera Uppsala. Han brinner för personlig utveckling och kom till MindClub 2017 från Anthony Robbins skola för avancerad coaching. Efter att han 2018 gick sin första 2 dagars kurs i Stockholm insåg Manuel kraften i övningarna och metodiken och är nu metodutvecklare och kursledare i Uppsala. 

Maila gärna mig på: manuel@mindclub.se


Läs mer