Deep Dive 1

Vad hjälper Deep Dive dig med?

Många har olika anledningar att komma till oss. Pendlande självkänsla, få bättre relationer, utvecklas i karriären, släppa sin duktighet, mod att presentera inför en publik eller hantera känslan av att inte räcka till.


Våra retreats "Deep Dive" hjälper dig förstå bakgrunden till dina inre konflikter som du bär på. När du blir medveten om varför saker och ting är som dem är blir det mycket lättare att släppa taget och släppa fram det du verkligen vill i ditt liv.

Vår intention tillsammans är att:

• Skapa förståelse hur du kan hantera, känslor, tankar, yttre och inre påverkan 
• Främja ett inre lugn i vardagen, en känsla av tillit och riktning i alla relationer
• Förståelse för dina behov och utmaningar i livet som gör dig lättare mentalt och fysiskt


För vem?
Alla åldrar från 18 och uppåt, allt du behöver är en villighet att blicka inåt.

Datum och tider - Maila intresse till: info@mindclub.se 

  • Deep Dive 1 - En helg på kursgård 

Du får
• Gemensamt boende och mat ingår i priset.
• Samåkning kommer vi ordna i den mån det går.
• Praktiska upplevelser, verktyg och reflektionsövningar
• Härlig naturnära miljö
• En återträff 18.30-21.30, ca 3-4 veckor efter helgen
• 2 veckors uppföljning med din Buddy

Investering 
10.000 kr - Privat

12.500 kr - Företag (momsen läggs på)
7.500 kr - Student

Kom ihåg, mental träning räknas som friskvård.
Skulle du inte vara nöjd har vi pengarna tillbaka garanti efter slutförd kurs.

Kursledare

Daniel Brodecki
daniel@mindclub.se

Utbildad personalvetare i Linköping och ledarskapsutvecklare med rötter från Gävle som rest jorden runt själv i 2 år för att hitta inspiration till ett meningsfullare liv. Efter en flygolycka som ung och deltagandet i SVTs vetenskapliga experiment "kärlekskoden" väcktes en längtan att skapa en plats för att fler ska må så bra som möjligt. 

Med brinnande intresse för facilitering ansvarig för att driva, testa och utmana Mindclub i alla dimensioner av livet. 

Mer om filosofin och varför vi startade: Lyssna på lyckopodden

Jenny Gustafsson
jenny@mindclub.se

Mitt intresse började under en period i livet där jag inte mådde bra i mig själv och började testa olika terapi-former, psykologiska modeller och verktyg för att hitta tillbaka till mig själv och må bra. Därefter har jag fortsatt utbilda mig och arrangera olika kurser och workshops för att hjälpa andra och dela med mig av det jag lärt mig.  Jag har själv gått flera av Mindclubs olika moment och vet därför vad ni som deltagare kommer gå igenom -glimt i ögat-.

Lär känna några Deep Dive deltagare

Joakim Ottander
Film Director

Från att varit skeptisk och osäker på kursen kändes min resa med MindClub som en mental storstädning. Jag har hela mitt liv haft svart bälte i att slå på mig själv och alltid känt att jag kan bättre, aldrig varit nöjd, vilket har gjort att jag aldrig riktigt kunnat återhämta mig ordentligt. 

Jag har nu blivit bättre på att sänka kraven och bli snällare mot mig själv och mer inse att jag duger som jag är. Tidigare har de höga kraven jag satt på mig själv gjort att jag tyckt det varit väldigt jobbigt att prata och presentera inför större grupper. Via vissa övningar under kursen förändrade jag min syn på mig själv och fick även möta mina rädslor vilket gjorde att jag kort efter kursen var på ett viktigt kundmöte där jag nu kunde slappna av och vara helt mig själv och tack vare det pitcha hem en värdefull deal. Alla känslor och möjligheter som kommit till mig efter kursen berättar jag mer om i MindClub podden här.

Joakim Ottander

Joakim driver idag filmföretaget Parapix och är ansvarig för deras filmproduktioner och leverans till kund.

Läs mer

Max Lunden
Global Brand Manager

Den två dagar långa introduktionskursen satte en snöboll i rullning som fått mig att ifrågasätta min roll i verkligheten utifrån mina egna värderingar. Det är som en sten har fallit från mitt bröst när jag har kunnat byta ut mitt tidigare riskfyllda tänk mot livspotential och energiöverdos.  

Vi lever alla i ett normstyrt samhälle var jag upplever en förväntan att passa in utan att ifrågasätta. Oavsett förutsättningar, inpräntas vi med tydliga steg för hur jag 'borde' åstadkomma en trygg framtid. Men är trygg att vara lycklig? 

Inte för mig. Nu ser jag tydligt hur jag skapade mig ett falskt trygghetsimperium där jag gjorde andras sanningar till mina egna. Det gjorde att jag hela tiden hittade på ursäkter för att inte utforska mina egna drivkrafter och följa mitt eget hjärta. Idag slår tanken mig: ”om jag bara hade förstått detta tidigare”, hur hade mitt liv sett ut då? 

Naturligtvis är lycka helt individuellt med ack så svår att uppnå, i alla fall utan hjälp. Jag tror att alla människor sitter på outforskade guldgruvor fyllda av inre signaler och ledtrådar till en lyckligare tillvaro. Men under ett liv som formas i andras ramverk har många rasat samman och glömt bort sig själva. Det är här jag ser att MindClub kommer in. Först med förstoringsglaset för att hitta de inre signalerna och ledtrådar för att sedan med tydliga verktyg förstå, prioritera och agera på dessa för att öka sin livskvalitet. Jag är övertygad om att världen skulle bli en bättre och mer kärleksfull plats om flera tog möjligheten att ta kontroll över sina liv inifrån ut.

Max Lunden

Max jobbar idag som Senior Global Brand Manager på Pernod Ricard och är ansvarig för deras globala varumärkes- och affärsutveckling

Läs mer

Jennie Nystedt
Entreprenör

Inspiration, personlighetsutveckling, acceptans, nervositet, relationer, energi, insikter, gemenskap, mod, glädje, drömmar, tankar, mål och lite tårar – Detta är bara några av mina upplevelser från helgen med Mindclub! 

Jag vet knappt vart jag ska börja. I skrivande stund är jag precis hemkommen från en helg som spenderats med 12 fantastiska människor och som, iaf för min del, varit väldigt utvecklande på alla sätt och vis. Jag har pendlat mellan en otrolig iver och inspiration till djupa insikter och reflektioner. Jag har upplevt en acceptans som jag sällan upplever i större grupper och jag har själv pratat men också lyssnat och tagit del av andras livshistorier och berättelser. Jag har låtit min mobil varit i flightmode under HELA dagarna och haft en helg som jag aldrig kommer glömma! 

Genom olika sorters övningar har vi bland annat jobbat med det här under helgen: Pratat om hur olika faktorer formar oss människor, som tex jobb, familj, kommunikation, ekonomi osv. Tänkt ut vad vi vill ha mer av i livet, tex vänskap, inspiration, mod, lyssna mer till sig själv osv. Livshistorier, hur olika händelser i livet påverkat mig både positivt och negativt. 

Allt som Mindclub jobbar för är så viktigt och efter den här helgen så undrar jag bara ”hur många är det egentligen som går runt och inte lever så som de vill leva”? Hur många är det som fastnat i något som de inte vet hur de ska ta sig ur, eller som mår som de mår pga händelser som påverkat dem tidigare i livet? 

Den här kursen har helt ärligt varit en riktig ögonöppnare för min del, vilket såklart sätter igång känslor åt alla möjliga håll. Övningar har dels resulterat i tårar men även extrem tacksamhet och glädje! Jag tror att mental träning och personlig utveckling är viktigt på så många olika sätt. Bland annat för att utveckla sina relationer, bli bättre på en sport, bara må bättre eller för att uppnå sina livsmål!

Snart är det återträff och jag längtar redan att få träffa alla igen och se vad som hänt sen vi lämnade varandra på kursen!


Jennie Nystedt

Jennie startade Rörelsebolaget AB efter MindClubs kurs som erbjuder träningsresor utomlands för äldre.

Läs mer

Kontakt

Maila oss:  info@mindclub.se
Telefon: 073-0813047

Norrsken House
Spårvagnshallarna
Birger Jarlsgatan 57C
113 56 Stockholm