Vi utmanar en ohållbar värld och traditionell bransch

Sen Mars 2015 har vi utforskat hur vi kan ge fler samma upplevelser och verktyg som du får när du besöker en psykolog eller coach men att värdet och effekterna håller i sig längre till en billigare peng = hållbart. Svaret har vi labbat fram och metoden visar på långsiktiga resultat i deltagare som gått för 3-5 år sedan. I grupp når vi djupt och effekterna håller i sig längre.


Spanien

En kort update från vår 6 dagars kurs i Nerja, Spanien med dagar fyllda av allt från träning, meditation till coachande samtal, utmanande övningar och upplevelser.

Den här svängen fyllde vi en villa med fantastisk utsikt över havet för att kunna gå in i oss själva och även dra ut på äventyr i den vackra spanska miljön. 
Under kursens gång lyfte vi olika teman för att riva falska fasader och slå hål på valda sanningar som håller oss tillbaka och säger åt oss att prestera för att känna oss duktiga och att vi aldrig får bli nöjda, bara lite till, lite bättre, hela tiden.
Vi gick bland annat tillbaka till hur det var att vara barn och vad som har hänt under vägen och vad som blockerar oss från att vara som vi var då, öppna och nyfikna utan rädslor. 

En av deltagarna beskrev det som
"När jag gick första kursen var det som ett uppvaknande men nu när jag fick spendera längre tid i ny miljö så kunde jag verkligen ta tag i det som hindrat mig från att leva fullt ut och även landa i det." 

Vill du få en känsla för vad vi gjorde så kan du se bilderna och filmen från Spanien kursen här och hänga med på nästa resa speciellt för er som gått vår 2 dagars kurs och vill förstå er själva på ett djupare plan. 

Hitta FLOW är inte alltid lätt


Jag och Manuel har varit i Gävle 12 dagar och hälsat på mina föräldrar för skrivandet av MindClubs egna bok. I början hade vi svårt att komma igång och fastnade lätt i frågor kring design, upplägg och layout. Vi ville att det skulle bli bra och tydligt från start och att läsaren ska få grym kunskap och självinsikt från boken.
Ja, att ni lättare ska hitta FLOW i livet men komiskt nog satt vi själva fast i skrivandet.

När vi satt som mest fast valde vi att ta promenader, skaffa Friskis-kort och äta lunch på en restaurang. Av en slump såg vi en kokbok som stod som prydnad på väggen.
Vi började bläddra, blev inspirerade, såg möjligheten att precis som i en kokbok så ligger värdet av boken i att du får inspiration att laga maten. Där blev det tydligt för oss att vi vill att det här ska bli en bok som är såpass intressant, lekfull och lätt att ta till sig att du faktiskt använder den i vardagen.

"Vi vill skapa en receptbok för självförtroende och självkänsla"

Helt plötsligt kunde vi gå hem med ny energi och skriva boken med släppta föreställningar om rätt och fel och istället hitta kärnan i vad VI vill skapa, vi var nu i FLOW.

Under alla våra promenader i Gävle har vi även diskuterat vad som skiljer oss från andra aktörer på marknaden och den traditionella synen på personlig utveckling. Både jag och Manuel träffar dagligen personer som VET vad de behöver för att må bra och att "det bara är att ta tag i sig själv" och "tänka positivt". Utmaningen är att många inte tar vetskapen till handling och det är så vi vill bidra och göra en hållbar förändring i samhället. 

Vår intention är att hjälpa de vi möter att skala av löken några snäpp djupare för att hitta kärnan och de bakomliggande orsakerna till varför du INTE gör det du vet är bra för dig. 
I boken vill vi lyfta fram det som hindrar dig och det vi ser behövs för att du verkligen ska ta dig själv på allvar, förstå dig själv bättre och hitta ditt FLOW.

Att förmedla det likt en kokbok i text, bilder, citat och modeller kommer bli en härlig utmaning för oss.

/ Daniel och Manuel

Vill du vara den första att veta mer om boken eller redan nu känner dig modig att förbeställa ett exemplar så skicka ett mail till daniel@mindclub.se, det skulle ge oss ännu mer bränsle till skrivandet.  Vi växer med er

Vi vill dela resan med er och följande delar av Mindclub:

 1. Daniel och Manuel har varit i Gävle och påbörjat skrivandet av MindClubs egna bok som ska göra det enkelt att för fler att förstå och ta till sig vår metod. Vi delar även vad det är som gör att vi får så bra resultat, några av våra bästa verktyg och varför vi har har så nöjda deltagare. Vi drivs av att transparent/öppet sprida den här kunskapen till dig och andra för att bidra till positiv samhällsutveckling. Boken innehåller även konkreta övningar som vi sett ger väldigt bra resultat om du följer processen.
  Vill du vara först med att beställa en bok, maila daniel@mindclub.se.

 2. Haft två kurstillfällen i Kapstaden som visar att konceptet fungerar lika bra internationellt (engelska) och att vi människor har samma behov oavsett nationalitet.

 3. Har en dialog med en erfaren business-partner som följt konceptet i 1 års tid som ser oss mer mogna att skala upp det vi gör för företag och privatpersoner.

 4. Vår 2 dagars kurs har haft över 150 deltagare och är nu redo för att ta emot en större mängd nya och gamla "reviewer" deltagare samtidigt. Det kommer bli en mäktig upplevelse att se fler utvecklas vid vattnet på Hotel J i Nacka Strand. De som vill sova över på plats får en specialdeal via oss.

 5. Vårt 6 månaders program är igång och det är flera som klivit fram och visat vilja och engagemang att ta mer ansvar. Vi har nu ett team på fyra personer som leder och utvecklar programmet där syftet med programmet är att växa som person men också hjälpa andra att växa, några av de kommer ni träffa på våra kurstillfällen.

Project Playground

Vi har nyligen besökt Project playground här i Kapstaden som är en svensk organisation som hjälper utsatta barn till ett bättre liv i kåkstäderna. De ger även vuxna i kåkstäderna utbildning, arbete och mening för att hjälpa barnen men också kunna ta sig vidare från kåkstaden med stärkt självförtroende och självkänsla. 

Vi ville därför bidra med en workshop för att ge de verktyg och övningar för hur de kan möta sig själva och barnen ännu bättre. I klippet berättar fotbollscoach Ray om upplevelsen och ni får även se en avslutande dans med hela gänget. 

Efter att spenderat tid med personalen och ledningen så är detta verkligen en organisation som gör skillnad, är väl organiserad och proffsig där varje skänkt krona går till att göra gott. Många hjälporganisationer kämpar med korruption och att pengarna inte går till rätt ändamål så från vårt perspektiv är vi verkligen stolta och imponerade vad ni har åstadkommit.

Tack för att vi fick komma till er på PPG och dela denna upplevelse med er, ni gör skillnad.

Internationell kurs

Vi är i Kapstaden efter att vi blivit nedbjudna av Sofie Hyllen och Self Worth Safari att hålla vår kurs här nere. På plats hade vi fyra nationaliteter från, Tyskland, Namibien, Sydafrika och Sverige. 

Det här var första gången vi körde kursen på engelska för att testa hur det är att möta personer från helt olika kulturella bakgrunder och uppväxter. Vår tes är att vi oavsett kön och nationalitet är människor som söker frihet, gemenskap och utveckling. Under kursen fick gruppen möta varandra och sig själva bakom fasaden för att på riktigt kunna dela det som håller dem tillbaka.

Resultaten blev lika bra som när vi kör kursen på svenska vilket visar att metoden fungerar internationellt där deltagarna tillsammans identifierade och släppte taget om begränsade tankar och normer. Till exempel fick en av deltagarna djup kontakt med sin prestationsångest och även vad den berodde på för att senare med gruppens hjälp och sitt eget mod möta rotorsaken till allt lidande för att kunna släppa all onödig stress och press på sig själv.

Stort tack Sofie för att du organiserade detta och bjöd in oss till nästa event som blir en 2h workshop hos Project Playground. Vi kommer inspirera deras personal som hjälper utsatta barn i kåkstäder att lära sig allt från att läsa, socialisera till att gå på toaletten då föräldrarna är frånvarande eller deprimerade av olika anledningar. 

Onlinekursen lanserad

Just nu händer det mycket då vi kickat igång vårt 6 månaders program och deltagarna har genomgått två utbildningsdagar för att fylla på med metoder, verktyg och nya vanor för att kunna lyfta varandra enligt MindClubs filosofi"för att kunna hjälpa andra så behöver du först hjälpa dig själv".  

Tänk er ungefär som en bilskolelärare som inte kan köra bil själv, hur skulle det se ut?

Vi har även haft en lansering av vår onlinekurs där över 80 personer samlades, gjorde övningar och lärde känna varandra bortom de vanliga mingelfrågorna. 

Här är feedback från några som redan gått kursen:

"Jättefina avsnitt! De lyckas verkligen förmedla samma härliga MindClub känsla som jag fick när jag gick kurserna. Jag blir såå lugn!"

"Jag gillar att avsnitten kändes väldigt personliga och att det inte var helt perfekt utan att ljudet ibland skrapade och det kändes inte så där tillrättalagt heller."

"Jag har precis gått onlinekursen och älskade det. Hade även tänkt att gå 2-dagars kursen, men datumet krockade med mitt bröllop."

Onlinekursen som är gratis för alla finns nu att ta del av på www.mindclub.se/kurser

Utvärdering & Feedback 

Hej Daniel!
Nu har utvärderingen från UF alumni Weekend sammanställts.
Wow vilken boost!!
Såhär säger deltagarna om MindClub:
Medelvärde: 4,63/5
Median: 5/5
69 % svarade 5/5

Kommentarer:
”Fantastiskt event! Alumni weekend i år slog alla mina förväntningar! Bäst av allt tycker jag var att ni tog in föreläsare inom personlig utveckling, som Daniel och Johan!”

”Vill lyfta fram Johan Dahl och Daniel Brodecki som särskilt bra.”

”Alla föreläsningar och besök var sjuktbra Mindclub föreläsningen var galet bra, en riktigt bra avslut på helgen.”

På frågan vad tar du främst med dig från helgen:

”Tipsen från Johan och Daniel/Mindclub”

Mindclub workshopen var jättebra. Lärorikt och viktigt ämne som är relevant för de flesta entreprenörer.”

”Att vara positiv och det kanske inte behövs 100% för att få bästa resultat.”

”Det fina avslutet med Daniel. Om kraften i att verkligen få lyssna på en annan människa, och att verkligen bli lyssnad på.”

”Alla goa människor och fina minnen samt casetävlingen och föreläsningen av Daniel Brodecki”

Du är grym Daniel, ta till dig dom här orden! 😊

Allt gott! 😊/ Oskar Simryd
Projektledare, Ung Företagsamhet Gävleborg

Nils delar sin upplevelse

Ni kanske kommer ihåg Nils Berg som tilldelats vårt årliga stipendium till en ung lovande talang som har mycket hjärta. Syftet med stipendiet är att stärka personen att framöver fortsätta våga göra bra saker, vara en hållbar, välmående och livsglad förebild för andra i sin omgivning. 

Följ med Nils resa i personlig utveckling, hur den påverkade honom och andra i gruppen. Den här kursen var extra speciell eftersom vi hade en 17 åring och 68 åring i samma grupp, men det fina är att bakom ålder, kön och status skapades en väldigt stark gemenskap och fin upplevelse.
Vi vet att klippet är långt, så kolla från 11.20 in i klippet om det är något du ska se, (om du känner att du har bråttom behöver du nog  se hela klippet).

Möt Magnus

Magnus Jernbeck är 29 år gammal och pluggar till fastighetsmäklare samtidigt som han jobbar på Kungliga Tennishallen i Stockholm. 
Magnus kom till en av MindClubs kurser och blev efter det i ett annat sammanhang intervjuad av appen BlueCall som erbjuder anonyma terapisamtal. Magnus delar med sig i artikeln att han ofta upplevt sig som en känslig och blyg person som haft problem med låg självkänsla. I intervjun berättar han om sina insikter och hur han nu hanterar och förstår sina känslor på ett helt annat sätt. Han uppmuntrar fler att ta tag i sina problem och våga prata öppet om sina känslor. 

Tack Magnus för att du ärligt och sårbart delar dina erfarenheter och inspirerar fler att våga möta sig själva istället för att fly det jobbiga och känna sig ensamma.
Artikeln hittar ni här på BlueCalls hemsida

Mindclubs stipendium

Nu kan vi äntligen lansera vår första mottagare av Mindclubs årliga stipendium till en ung och lovande ledare under 25 år. 
Stipendiet går till en person vi identifierar har ett gott hjärta och vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Stipendiet motsvarar ett värde av en hel 2 dagars kurs och kommer gå till Nils Berg för hans driv och mod att tro på sig själv och göra skillnad både via sin youtube vlogg och alla projekt han är med i.
Kursen kommer ge honom ännu mer verktyg att ha med sig under resan som många önskar de haft när de var unga om de hade fått möjligheten.

Bland annat är Nils med i Locker Room Talk Sverige som jobbar för att sprida medvetenhet hos unga killar att växa upp till något annat än män som gör andra illa genom att stoppa skitsnacket som leder till skeva värderingar. Nils var även med under UngDrive och föreläste om sin resa, det var där våra vägar korsades som ni kan se i slutet av det här klippet. Följ @nilsberg på Instagram om ni vill inspireras av att se en ung person ta vara på livet!

Podcast djungeln

MindClub har en egen podcast och vi har också gästat andra. Här listar vi några av de mest uppskattade och kommenterade avsnitten för dig som vill fördjupa dig.

Lyckopodden >>
Ett avsnitt där vi intervjuas av Fredrik Ankarsköld om samlingsplatsen för likasinnade som vill utvecklas. Hur resan gick från mycket ångest till att istället sammanföra människor som vill något mer med sina liv.

Bli din bästa version >>
Här är det faktiskt grundaren av podden "bli din bästa version" Kim Schoultz som får berätta om sin resa med MindClub och vi diskuterar människan bakom prestation och hur det är som kille att prata och visa känslor.

Sandra och Joakim >>
Ett färskt avsnitt med Sandra och Joakim fem dagar efter de gått kursen och vilka resultatet det gett. Bland annat har Joakim gått på ett säljmöte som han normalt skulle varit väldigt nervös och stressad inför, till att vara helt sig själv och signa en av hans största kunder någonsin.

Daniel storytelling >>
Hur en flygolycka, ångest, sökande, en resa jorden runt och medverkan i TV kunde leda hela vägen till ett mentalt gym.

Ett personligt inlägg från Daniel

Jag tänkte passa på att presentera mig lite mer personligt och mina drivkrafter till att ta ansvar för mitt välmående och starten av MindClub.

Jag växte upp i Gävle med två polska föräldrar och har alltid varit nyfiken och ofta ifrågasatt varför vi lever som vi gör och hur det kommer sig att vi inte är fullt lyckliga när vi har det så bra?!

Här följer ett konkret exempel:

Under min uppväxt finns det en sak som orsakat mycket ångest, så till den grad att jag valde att avstå saken ett helt år.. det blev så tydligt att det blev det bästa året, att få vakna upp varje söndag, känna mig levande och glad istället för ensam, ledsen och värdelös.

Varje gång jag berättar att jag inte dricker alkohol får jag frågan VARFÖR, typ som att det måste ha skett något sjukt, typ att jag har fått cancer och äter medicin eller kört rattfull och blivit dömd till villkorlig dom.
Kan det inte vara så enkelt att jag bara mår bättre utan och det räcker bra så?

För dig som går i tankar att testa typ ett år utan alkohol så finns jag här för support och svarar gärna på frågor (den support som jag aldrig fick när jag tog beslutet att prova). Du kanske vill veta hur jag har kul utan alkohol, går det ens? 
Går det att dansa nykter? (Ja jag vet hur sjukt det kan låta att som kille dansa nykter). Hur du vågar ta kontakt med tjejer trots rädslan för att bli avvisad och mycket mer.

Den enda riktiga baksidan är att många tror att jag inte vill umgås/festa och har slutat bjuda med mig även om det roligaste jag vet är hemmafester och träffa nya människor. Sen när många börjar bli fulla och ska ut på krogen brukar jag dra hem med en härlig och uppfylld känsla i kroppen, komma i säng senast 01.00 och vakna fräsch dagen efter.

Den här artikeln sammanfattar väldigt väl VARFÖR jag inte varit riktigt full sen 2010... kanske den inspirerar någon att ta ett steg i en mer hälsosam riktning, kanske ni förstår mig bättre... 

Att avstå alkohol har tvingat mig att leva utanför min comfort zon allt oftare och bli tryggare i mig själv. I den processen valde jag att utmana mig själv och tackade ja till att vara med i nationell TV. Det var den avgörande faktorn till varför jag valde att grunda MindClub, mitt deltagande i Kärlekskoden som ni kan se i klippet nedanför.

/ Daniel Brodecki, daniel@mindclub.se

Framtidens arbetsliv

Ett utdrag från en intervju där Christoffer skriver om när han lärde känna Daniel i Australien. Vi bägge körde “business mixed with pleasure” där vi utöver att hänga i parker, besöka stränder, spela tennis också jobbade en del ihop. Dessa dagar hann vi lära känna varandra och fann många intressanta beröringspunkter och delade värderingar. Daniel har, enligt mig, ett modernt tänk med optimistiska framtidsvisioner utifrån sunda värderingar – därför har han fått svara på frågor om framtidens arbetsliv.

Vi hoppar rätt in i hetluften direkt! Vad är på tapeten i ditt liv just nu?

Sedan liten har jag alltid ställt de större frågorna, vad är meningen med alltihop och varför gör vi människor som vi gör? Jag som uppväxt i en mindre stad som Gävle där man mest pratar om 3 saker...

Hela artikeln hittar ni här >>

Följ med journalisten Hedvig bakom kulisserna till Mindclub

Möt Mindclub, en av vår tids moderna livsstilsrörelser.

Anna kände sig ensam i många år, och var rädd för att bara vara till besvär. Idag har hon ett rikt socialt liv, hon vågar ta för sig. Sigrid vågade inte sjunga efter en musiklärares hårda ord, nu tar hon sånglektioner. Carls osäkerhet hindrade honom på flera områden i livet, idag tänker han inte på vad andra ska tycka och tänka.

Efter en stund kommer Jimmie Olsson in i lokalen med andan i halsen och en sallad i handen. Han kommer direkt från jobbet och är fortfarande iklädd hantverkskläder och grova kängor. Jimmie och Daniel ger varandra en lång kram, Daniel ber honom att sätta sig och varva ner. Det var i september förra året som Jimmie första gången medverkade på en tvådagars kurs signerad MindClub. Han behövde förändring, hade haft en sorts hopplöshet i sig och kände vrede och agg han behövde bearbeta. Relationen till frun och barnen var inte heller fullt fungerande. 

Det finns ingenstans för en man att prata och öppna upp sig om sina känslor i dagens samhälle. Jag stängde allt inom mig och blev mer och mer lättirriterad och arg som person, berättar Jimmie...

Läs hela Hedvigs reportage bakom kulisserna här >>


Mathias ångest försvann

Före
Mathias kom till MindClub med en klump i magen, ångest inför tävlingar, han saknade tro på sig själv och hade tappat glädjen i det han en gång älskat att göra, GOLFEN. Allt detta gjorde att han spelade mer defensivt på banan för att undvika att göra bort sig, han var även hård mot sig själv så fort ett slag inte var bra. En ond spiral som bottnade i höga krav på sig själv sen uppväxten och den tidiga elitsatsningen först på tennis och nu golfen. Hans önskan var att kunna ta sig ur spiralen och hitta tillbaka till glädjen och tron på sig själv. 

Efter
Efter vår kurs i Spanien (inlägget innan), intervjuade vi Mathias om hur han upplevde sin resa med oss som ni kan se här i klippet nedanför. Vi får ofta frågan om hur det är att komma till oss och hoppas det här är ett sätt att förklara magin många upplever. Flera tidigare deltagare som sett klippet känner igen sig i Mathias resa och upplevelse. Väcker klippet nyfikenhet hos dig rekommenderar vi att kika in vår 2 dagars kurs >> 

Vad gjorde vi i Spanien?

Vi har nyligen avslutat vår 6 dagars kurs i Nerja, Spanien med dagar fyllda av allt från träning, meditation till coachande samtal, utmanande övningar och upplevelser.

För att gå kursen med oss utomlands behövde deltagarna ha gått vår 2 dagars kurs. Den här svängen fyllde vi ett stort hus med deltagare som nyligen gått kursen medan vissa gick den för mer än 1 år sedan.

En viktig diskussion som fördes under dagarna var hur relationen till våra föräldrar har påverkat oss genom livet. Det är en sak att våra föräldrar 'är som de är', vilket de flesta av oss känner igen, men hur vill vi förhålla oss till det? 

Under vår fortsättningskurs lyfte vi större teman för att riva falska fasader och slå hål på våra valda sanningar. Det har varit utmanande att gå igenom ytterligare processer för hitta vårt sanna jag och även tagit energi och kraft att tackla den s k 'autopiloten' för att våga vara sårbara. En av deltagarna beskrev det som

"När jag gick första kursen var det som ett uppvaknande men nu när jag fick spendera längre tid i ny miljö så kunde jag verkligen ta tag i det som hindrat mig från att leva fullt ut. Jag fick tid och kraft att verkligen trycka igenom mina valda sanningar och komma ut som en friare person på andra sidan." 

Vill du få en känsla för vad vi gjorde så kan du se filmen från Spanien här 
Kursen var så omtyckt att vi redan bokat in ett nytt tillfälle info hittar du här

Vill du bli utmanad på riktigt?

Det är vad som händer på vårt 6 månaders utvecklingsprogram där 10 deltagare tagit sig an en riktig utmaning.
Programmet varvar 2 helgkurser med fysiska träffar var 3e vecka och videomöten varannan måndag. Under hela perioden kommer deltagarna använda varandra som buddys enligt ett schema för att stötta varandra i resan mot ett friare och mer harmoniskt liv. En av deltagarna, Christoffer Nyberg skrev ett blogginlägg kring starten.

Ämnet för dagen handlar om utmaningar.
Min förhoppning är att detta väcker tankar hos dig och att du börjar reflektera kring hur det känns inom dig när du står inför en utmaning. Tidigare har jag skrivit om comfort zone, vilket du kan läsa mer om HÄR och detta ämne vill jag säga är mycket likt just det.

För någon vecka sedan blev jag utmanad utav Daniel, en relativt enkel utmaning men ack så motståndskraftig från min sida. Den handlade kort och gott om att jag skulle dansa i 10-15 sekunder, och filma det. Sedan skicka det tillbaka till vår gemensamma grupp. Kort, koncist och inte speciellt krävande. Det till trots så upplevde jag motstånd i att utföra utmaningen.

Tankar som flög omkring inom mig var allt från vilken låt och dans jag skulle göra till att fundera på vad de andra i gruppen skulle tycka om dansen, och främst mig. Många tankar, många jobbiga tankar. Den egentliga utmaning låg i att jag skulle ta mig utanför min comfort zone. När jag väl insåg att utmaningen var just detta, fanns det inte längre några val. Jag skulle bara genomföra utmaningen på en gång!

Efteråt, när jag var klar med utmaningen, och skickat videon kände jag en lättnad, både över att ha gjort utmaningen men också över att jag besegrade min egna motståndskraft. Denna motståndskraft har jag upplevt flera gånger i mitt liv, och jag kommer uppleva den igen. Det jag däremot har blivit bättre på sedan något år tillbaka är att faktiskt gilla den känslan. Den talar om för mig när jag står inför en mental utmaning som jag behöver övervinna.

MindClub har hjälpt mig mycket med att ta mig utanför comfort zonen, och det är så enkelt att desto fler gånger jag gör det, desto enklare blir det för mig att ta mig an den igen. Med det sagt vill jag uppmana dig till att reflektera kring när och varför du känner motstånd inom dig när du står inför en utmaning. Reflektera även kring hur det känns de gånger du genomför utmaningen, motståndet till trots. Reflektera också kring hur det känns när du inte genomför den. Döm inte dig själv, reflektera utan att vara dömande.

Utmaningen kan vara att ta sig till gymmet, skaffa nya bekantskaper, dansa bland folk, fråga om hjälp eller vad som helst du tycker vara utanför din comfort zone. Kanske behöver du reflektera över vad som ligger utanför din comfort zone, och varför det är så? 

Varma kramar / Christoffer Nyberg (blogg)

Info om nästa 6 månaders program, anmäl intresse här >>

Sammanfattande år

Välkommen att följa med på Mindclubs resa, hur vi går från ide till drömmen att skapa en plats, ett slags "inre gym" optimerat för välmående.

Ny, läs historien om hur MindClub startades här >>

I bloggen samlar vi de bästa artiklarna inom mentalt välmående och händelserna under resan. Här sammanfattar vi med följande frågor och milstolpar.

Vi nådde följande milstolpar och firar upplevelsen med er! 

"Ett mycket välorganiserat forum för att möta nya människor (som du snabbt kommer nära), där du får utrymme att reflektera och göra en "check-in" med var du är i livet och var du vill vara. Det är en möjlighet att bli medveten om vad som är viktigt för dig framåt och dig som vill utforska sin mentala resa." / Deltagare


Hur utvärderar du ditt år? Här kommer fem frågor du kan ställa dig själv:

 1. Om du skulle beskriva ditt år med tre ord, vilka skulle det vara?
 2. Vilken händelse, kommer du att berätta för dina barnbarn om?
 3. Vilka personer var ditt främsta stöd under året, någon speciell?
 4. Vilket råd skulle du ge till dig själv i början av året om du kunnat?
 5. Vad behöver hända för att det kommande året ska bli det bästa året?


Vad väntar?
 
Den stora nyheten för i år är att vi satt ihop en 6 dagars kurs till Spanien>>  och kurserna i Stockholm fortsätter med vår intention är att fortsätta få fler individer och företag att växa genom medvetenhet för en bättre värld.
/ Team MindClub

Framtiden är vår

Tror vi på samma framtid?
Vi lever idag i ett allt mer individualiserat samhället där det finns ett uttryckt behov av kontinuerlig personlig utveckling. Allt mer ansvar läggs på individer att prestera för att vara en del av samhället och många känner att det är svårt att hitta sig själv på egen hand och skapa någon slags 'balans' i livet.

Vi har svårt att hinna med vardagen mellan alla 'viktiga' beslut och saker vi måste, ska och borde göra. Många av oss drar sig för att pröva nya saker då vi lätt upplever att 'ribban är för hög' samtidigt som ledarskapskurser och privat coaching snabbt blir alltför kostsamt. Men även de som har erfarenhet från dessa aktiviteter upplever att de positiva effekterna försvagas över tid och likt kondition behöver underhållas. 

Vi tar höjd när vi lyfter andra
Vi tror på att agera annorlunda. Vi tror att handlingar är det som gör verklig skillnad i våra liv. Med oss tar du kontroll över ditt liv och blir den bästa versionen av dig själv.

MindClub handlar om att fylla tomrummet som skapats mellan opersonliga yogastudios, stela psykologer, coola gym och traditionell lagidrott. Vi har skapat en plats för oss som är trötta på alla måsten på den perfekta relationen, krav på det viktiga chefsjobbet och behovet av de ytliga bekantskapskretsarna. 

För att få effekterna hållbara över tid har vi designat MindClub som ett mentalt gym där du gör resan med andra för att inte falla tillbaka i gamla mönster. Med oss finns det plats att växa med andra, nå dina mål och skapa den framtid som du och dina nära mår bra av. 

Till hjälp har vi framstående förebilder inom personlig utveckling som vi baserar vårt innehåll på. Tillsammans med kbt, neurologi och mindfulness har vi tagit fram konkret teori och praktik för att bättre förstå och kunna leda dig själv, den rationella hjärnan och det emotionella hjärtat. 

 • Eckhart Tolle, vara i nuet istället för ältande (dåtid) eller oro (framtid)
 • Simon Sinek, hur du lever ditt varför, trigga dina må bra hormoner 
 • Brene Brown, kraften i sårbarhet, skapa äkta relationer
 • Anthony Robbins, leva våra mänskliga behov, våga ta action


Med oss tränar du proaktivt för att må bättre. / Team MindClubKontakt

Maila oss:  info@mindclub.se
Telefon: 073-0813047