Vad har du offrat för att bli framgångsrik?

Vi på Mindclub tror på en annan sorts framgång. En framgång som börjar när du är sann mot dig själv. När du gör det du vill, och inte det du borde. När du får en vän i tårar att le. När du lever ett liv att se tillbaka på utan ånger. Vi tror på den sortens framgång som mäts i upplevelser du minns. 

Tillsammans med andra på Mindclub skapar vi en plats där du får möjlighet att vara den du är. Med oss kopplar du samman hjärnans driv med hjärtats passion och syfte. Med oss upplever du verkligheten istället för att fly den. Med oss är du online, på riktigt.

För om du är närvarande, sann och mår bra, kommer dina nära att må ännu bättre. Och så vill vi förbättra världen, en människa i taget.

Några av oss bakom Mindclub

Jenny Gustafsson
Getting things done

Daniel Brodecki
Challenging what is

Alexander Boman
Future strategy

Mikael Lidström
Connecting people

Jolin Bernstone
Supporting the process

Manuel Timane
Saving the future

Manuel med rötter från Falun och Maputo är en passionerad och driven världsmedborgare som utforskar de främsta verktygen för att hjälpa dig och andra att leva i FLOW så tidigt som möjligt i livet. Manuel gör det genom att leda kurser,  coacha personer och utveckla MindClubs metod med strävan mot att implementera hållbarhet på individuell, social och samhällelig nivå.

Varför Mindclub startades

Som 16 åring satt Daniel hemma en dag i Gävle och läste Expressens mittuppslag "10 år efter flygkraschen i Gottröra". En flygkrasch som Daniel själv överlevde 1991 med båda sina föräldrar. 

Expressen hade intervjuat sextio av alla överlevande passagerare och Daniel såg ett tydligt mönster. 
Ganska exakt hälften hade fått ett markant bättre liv efter olyckan, vågat leva mer obehindrat, fånga sin passion medan den andra hälften hade fått ett "sämre" mer begränsat och stressat liv fyllt med rädslor och negativitet.

Daniel tänkte för sig själv:
1. Hur kan det komma sig att vi varit med om exakt samma händelse men med två HELT olika utfall? 
2. Hur skulle fler kunna känna sig mer levande och obegränsade utan att behöva gå igenom ett liknande trauma? 

Som 28 åring tackade Daniel ja till att delta i SVTs satsning Kärlekskoden där deltagarna utsattes för omfattande vetenskapliga experiment inom psykologi, forskning och relationer med Henrik Fexeus som programledare. Utifrån alla erfarenheter öppnades en värld av förståelse, självinsikt och kunskap som fler skulle få ett hållbarare liv av om de applicerade i sina liv: 

Med de verktygen i kombination med behovet av det fysiska mötet, möjligheten att spegla sig i andra, aktivt lyssnande, dela saker i förtroende och resan framåt för att inte halka tillbaka i gamla fotspår utgjorde startskottet till ett "mentalt gym", en plats där vi tillsammans går från tanke till handling och blir den bästa versionen av oss själva:

Här i podden berättar vi om resan >>

- Här kan du läsa mer om metoden >>

Mindclub får människor att:

  • Känna kunskap och makt att bolla sina jäktiga liv, rädslor, dagliga relationer och utmaningar.
  • I större skala medvetet välja sina handlingar och förhålla sig till sådant som händer på ett konstruktivt sätt och i linje med sin sanning.
  • Känna sig trygga i sammanhang tillsammans med andra. Vi har ett community där vi stöttar varandra med tillhörighet och uppföljning som skapar besående förändring och meningsfullhet över tid.
  • Medvetandegöra känslor och agerande både privat och på arbetet för att kunna genomföra positiva förändringar i god tid. 
  • Känna trygghet, lugn och harmoni i vardagen, känna sig fria att leva sitt liv som man vill och på ett sätt som man mår bra av.  

Kontakt

Maila oss:  info@mindclub.se
Telefon: 073-0813047

Besöksadress: Rödabergsgatan 11, 113 33 Stockholm, Sverige