Om MindClub

MindClub startades 2015 av personalvetare Daniel Brodecki som rest världen runt och utbildat sig inom personlig utveckling för att sedan plocka det bästa av det bästa och under de senaste åren på MindClub utvecklat en egen metod för att få människor att prestera och må bättre. 

Daniels intresse för mänskliga beteenden och förändringsprocesser bottnar i att han överlevde en flygkrasch (Gottröra) vid tidig ålder vilket inte bara påverkat hans syn på livet utan framförallt gjort honom väldigt lyhörd och inkännande i andra människors mående. Daniel intervjuades tidigare i Lyckopodden  där han berättar om sin resa och varför MindClub startades. 

MindClubs hjälper fler att prestera och må bra
Över tusen personer har upplevt magin med MindClub och nästan lika många utvärderingar senare bevisar att metoden fått nästan alla att må bättre och ofta mycket bättre på kort tid. 

Under 2019 tar MindClubs team tillsammans med våra Trainers steget vidare i större skala med visionen att utveckla fler hållbara människor i en ohållbar värld. 

Följ med oss på resan med instagram @mindclubse
Facebook MindClub - Det mentala gymmet

Några av våra MindClubbers

Carl Johansson

Emelie Johansson

Örebroare som efter sitt deltagande i vår 2 dagars kurs och Spanienkurs samt assisterat två kurser nu tagit mer och mer ansvar i MindClub. Emelie brinner för utveckling, självledarskap och vill att fler ska få känna ökad självkänsla och självkärlek. Därför ansvarar hon för vårt öppna ledarskapsprogram.

Mikael Lidström

Manuel Timane

Manuel med rötter från Falun och Maputo är en passionerad och driven världsmedborgare som utforskar de främsta verktygen för att hjälpa dig och andra att leva i FLOW så tidigt som möjligt i livet. Manuel gör det genom att leda kurser,  coacha personer och utveckla MindClubs metod med strävan mot att implementera hållbarhet på individuell, social och samhällelig nivå.

Charlotte Kyller

Jimmie Olsson

Harmonisk Stockholmare med stort intresse för självutveckling, kost och ett mentalt friskare samhälle. Efter 2 dagars kursen har Jimmie hjälpt till att assistera kurser och medverkat på flertalet nätverksträffar och MindClubs 6 månaders program. Nu är han ansvarig för att driva och utveckla programmet vidare tillsammans med Emelie.