Tvådagarskurs - Skåne

MindClubs tvådagarskurs har äntligen kommit till Skåne och närmare bestämt Trelleborg där Marie Hallqvist som gått flera av våra kurser gör detta möjligt genom att koordinera denna unika möjlighet för er. 
Vår k
urs riktar sig till dig som verkligen vill göra skillnad i ditt liv och dig som har viljan att utvecklas. Under två heldagar och en uppföljande återträff några veckor efteråt får du de allra bästa förutsättningarna för att skapa positiv förändring tillsammans med en grupp som vill samma sak som dig.

Under kursens gång får du en s k 'buddy', som gör att ni kommer se till att er resa och effekterna inte avstannar. Fram till återträffen kommer ni att ha kontakt och peppa varandra att fortsätta hålla fokus med er nya vana. Innehållet i kursen är inspirerat av framstående förebilder inom personlig utveckling och MindClubs metod bygger främst på KBT, neurologi och mindfulness där vi satt samman konkret teori med praktiska övningar för att du bättre ska kunna förstå och leda dig själv. 


  Vad hjälper kursen dig med?
  Många har olika anledningar att komma till kursen och oavsett om det är pendlande självkänsla, bli en bättre version av sig själv, utmaningar i relationer, suget efter ny inspiration, viljan att förstå sig själv, våga presentera inför publik eller hantera känslan av att inte räcka till så kan du med oss få svar på de frågor du har med dig i ryggsäcken. 

  Mycket av det du upplever beror på hur DU påverkar och låter dig påverkas av din omgivning. Därför tränar vi på hur du kan hantera livet genom självledarskap, medvetenhet och din inre kommunikation. Tillsammans med andra på kursen och feedback från övningar kommer du bättre förstå och kunna ändra på valda sanningar och invanda beteenden för att öppna upp för nya resultat i ditt liv.

  Du kommer lära dig hur kopplingen mellan hjärnan och hjärtat påverkar dig dagligen och hur du konkret kan lyssna bättre på dig själv och dina inre signaler och inse vad som är sant för dig. Ett exempel på inre signaler är vilka tankar som styr ditt liv och vilka tankar DU vill ska styra ditt liv, vår intention är att tillsammans:

  • Skapa förståelse hur du kan hantera yttre påverkan och skapa det liv du vill leva
  • Få nya perspektiv och vanor för hur du kan lyfta dig själv, din inre dialog och omgivning
  • Medvetandegöra känslor och handlingar för att genomföra positiva förändringar 
  • Främja lugn och harmoni i vardagen, en känsla av kontroll och tillgång till din potential


  För vem?
  Alla åldrar, allt du behöver är en villighet att utvecklas

  Tider och Datum
  7-8 September 2019
  Lördag 09.30-19.30, Söndag 09.30-19.30

  Plats

  Strandmarksvägen 53B, 231 92 Trelleborg 
  (Gislövs strandmark)

  I kursen får du

  • 8 praktiska övningar
  • 4 reflektions övningar
  • 3 mentala verktyg 
  • 2 buddys att fortsätta resan med

  • Lunch och fika båda dagarna i härlig naturnära miljö
  • En återträff 18.30-21.30, ca 2,5 vecka efter kursen (går att vara med på distans)

  Investering  
  4.495 kr - P
  rivat
  5.619 kr -  Via företag tillkommer moms
  5.995 kr - ordinarie pris

  Kom ihåg, mental träning räknas som friskvård
  Vi ordnar faktura som kvittounderlag
  Skulle du inte vara nöjd, vi har pengarna tillbaka garanti efter helt avslutad kurs

  Reviewer - Gå kursen igen
  Många går kursen mer än en gång, som reviewer går du kursen för halva priset.
  Vår erfarenhet är att det ger lika mycket om inte mer insikter andra, tredje gången. Fyll i "reviewer" i formuläret.

  Betalningsuppgifter, betalas inom fem dagar efter slutförd anmälan
  Swish: 123 676 4872
  Bankgiro: 613-2062


  Fyll i dina uppgifter för att säkra din plats >>

  När du fyllt i formuläret får du ett bekräftelsemail med samlad info.
  Utav kurspriset är 1500kr en bokningsavgift som INTE återbetalas vid avbokning.
  Det går däremot att flytta sin kursstart senast 2 veckor innan kursens start till nästkommande kurstillfälle.

  Vid avbokning senare än 30 dagar innan kursstart återbetalas endast kursavgiften vid uppvisande av giltigt läkarintyg.

  Kursledare

  Daniel Brodecki daniel@mindclub.se

  Utbildad personalvetare i Linköping och ledarskapsutvecklare med rötter från Gävle som 2010/11 reste jag jorden runt själv i 2 år för att hitta inspiration till ett meningsfullare liv. Efter en flygolycka som ung och deltagandet 2014 i SVTs vetenskapliga och psykologiska experiment "kärlekskoden" väcktes iden att skapa en plats för att fler ska få verktyg att må så bra som möjligt. 

  Med brinnande intresse för personlig utveckling och facilitering är jag ansvarig för att driva, testa och utveckla MindClub. 

  Mer om MindClub filosofi och varför vi startade kan du höra här i lyckopodden

  Kursdeltagare berättar

  Joakim Ottander
  Film Director

  Från att varit skeptisk och osäker på kursen kändes min resa med MindClub som en mental storstädning. Jag har hela mitt liv haft svart bälte i att slå på mig själv och alltid känt att jag kan bättre, aldrig varit nöjd, vilket har gjort att jag aldrig riktigt kunnat återhämta mig ordentligt. 

  Jag har nu blivit bättre på att sänka kraven och bli snällare mot mig själv och mer inse att jag duger som jag är. Tidigare har de höga kraven jag satt på mig själv gjort att jag tyckt det varit väldigt jobbigt att prata och presentera inför större grupper. Via vissa övningar under kursen förändrade jag min syn på mig själv och fick även möta mina rädslor vilket gjorde att jag kort efter kursen var på ett viktigt kundmöte där jag nu kunde slappna av och vara helt mig själv och tack vare det pitcha hem en värdefull deal. Alla känslor och möjligheter som kommit till mig efter kursen berättar jag mer om i MindClub podden här.

  Joakim Ottander

  Joakim driver idag filmföretaget Parapix och är ansvarig för deras filmproduktioner och leverans till kund.

  Läs mer

  Hanna Ewaldius
  Verksamhetschef

  Jag har fått inspiration och en spark i baken att våga utmana mig själv mer. I en övning fick vi iscensätta en av mina större rädslor "att mingla", jag blev först väldigt stressad men efter att ha gjort övningen och provpratat om upplevelsen och fått möta mina känslor så insåg jag att det inte var så farligt. Det gör att jag idag vågar ta mer plats i obekväma situationer.

  Samtidigt som jag fick hjälp att bli utmanad har jag fått möta människor med samma intresse och genuina engagemang att öka andra människors välmående via kursen. Det har gjort att vi fortfarande ses trots att det gått en hel del tid sen senast.

  Hanna Ewaldius

  Hanna jobbar som verksamhetchef på Attendo

  Läs mer